Ta spletna stran vsebuje t.i. piskotke. Vec o tem si lahko preberete na uporabniskih straneh.

Se strinjam
 
 
Zmaga dijakov in drugo mesto dijakinj na mestnem prvenstvu v atletiki
V torek, 11. maja 2010 je na stadionu v Šiški potekalo spomladansko mestno prvenstvo v atletiki. Dijaki so prepričljivo osvojili odlično prvo mesto, dijakinje pa so osvojile drugo mesto in le za nekaj točk zaostale za zmagovalkami.

Ekipa Gimnazije Šentvid je bila na tekmovanju najbolj številčna, kar je bila lepa spodbuda tekmovalcem, da so dosegali vrhunske rezultate.Moške štafeta v postavi: Mitja Lindič, Sebastijan Pirnat, Gašper Hajdu in Luka Končina je le za desetinko sekunde zgrešila državni rekord (43,11) v disciplini 4x100 metrov.


Ženska štafeta v postavi: Laura Strajnar, Joni Tomičič Prezelj in Maša Žnidaršič je zmagala in hkrati doegla vrhunski rezultat (48,60).
 

Šentvidčani so dosegli dvojno zmago v skoku v višino in suvanju krogle. V skoku v višino je mestni prvak postal Luka Zidar, drugi je bil Gašper Hajdu. V suvanju krogle je mestni prvak postal Jure Kopač, drugi je bil Sergij Potočnik.Mestnemu prvaku v teku na 2000 m Janu Dovču je na tretjem mestu delal družbo Jure Gaber.


Na zmagovalnih stopničkah pa sta skupaj stali tudi šprinterki Laura Strajnar in Joni Tomičič Prezelj. Osvojili sta drugo in tretje mesto.


Drugo mesto je v šprintu na 100m osvojil Mitja Lindič, tretje mesto je v teku na 1000 m osvojil Lovrenc Valič, tretje mesto je ravno tako v skoku v daljino osvojila Eva Judež.
Zmagovalna ekipa dijakov je štela 24 članov: Jan Dovč, Žan Črne, Sebastian Pirnat, Tin Rudež Vendramin, Matej Lindič, Mitja Lindič, Žan Kranjec, Gašper Hajdu, Tilen Košir, Blaž Grilj, Sergij Potočnik, Matic Kovač, Žiga Kašpar, Luka Končina, Jure Kopač, Svarun Strgar, Lovrenc Valič, Tomaž Bokan, Jure Gaber, Luka Peklaj, Luka Zidar, Domen Rajtarič, Nejc Fink in Gašper Zevnik.

Za gimnazijo Šentvid je tekmovalo 20. dijakinj: Laura Strajnar, Lea Rebernik, Nataša Saje, Urša Belaj, Eva Trpin, Eva Judež, Maša Žnidaršič, Anja Gvozdanovič, Brina Mljač, Polona Dobrovoljc, Ana Stošič, Zala Avguštin, Joni Tomičič Prezelj, Tjaša Petrič, Ula Dremel, Urša Jakelj, Ana Petrovčič, Urša Sivec, Patricia Gleščič in Julija Balon.

 

Kliknite na sliko za povecavo in njen opis