Ta spletna stran vsebuje t.i. piskotke. Vec o tem si lahko preberete na uporabniskih straneh.

Se strinjam
 
 
Dosežki drsalke Patricie Gleščič
Umetnostna drsalka Patricia Gleščič iz 2.D oddelka uspešno nastopa na ledeni ploskvi. Redno nastopa na tekmovanjih svetovnega mladinskega pokala, kjer po 8. nastopih zaseda 28. mesto. Najvišjo uvrstitev v okviru mladinskega svetovnega pokala je dosegla na tekmovanju v Gradcu, kjer je za brezhiben nastop zbrala 125 točk (do sedaj je to njena najvišja ocena) in zasedla 6. mesto. To je najboljša mladinska uvrstitev v Sloveniji.

V letošnji sezoni 2010/2011 je Patricia Gleščič pričela nastopati tudi na mednarodnih članskih tekmovanjih. Zelo lep uspeh je s 3. mestom (121 točk) dosegla na tekmovanju, ki je bilo v mesecu oktobru v Bratislavi.

Patricia se v zadnjem času zavzeto pripravlja na naslednja tekmovanja. Zato večji del oktobra in novembra preživlja na pripravah v Belgiji. Decembra 2010 jo čaka pomembno tekmovanje za zlato pirueto v Zagrebu. To tekmovanje bo veljalo tudi kot izbirna tekma za nastope na evropskem in svetovnem prvenstvu v umetnostnem drsanju.


Valentina Marchei ITA,Haruka Imai JPN in Patricia GLeščič SLO na podelitvi pokalov z Memoriala Ondreja Nepela 2010 v Bratislavi

V kako imenitni družbi se je znašla Patricia nam pove tudi to, da je Valentina Morchei druga najboljša Itaijanka na ledu. Ta drsalka nastopa tudi na tekmovanjih najvišjega ranga in se uvršča med najboljših deset drsalk v Evropi.