Ta spletna stran vsebuje t.i. piskotke. Vec o tem si lahko preberete na uporabniskih straneh.

Se strinjam
 
 
Mestno prvenstvo v dvoranski atletiki 2011
Na stadionu ŽAK v Ljubljani je, 26. januarja 2011 potekalo mestno prvenstvo v dvoranski atletiki. Dijaki in dijakinje so nastopali v teku na 60m, v skoku v višino in v skoku v daljino.

Gimnazijo Šentvid je zastopalo 32 dijakov in dijakinj:

Sebastian Pirnat, Joni Tomičič Prezelj, Mitja Lindič, Urša Brelaj, Luka Končina, Lea Rebernik, Matej Lindič, Klemen Frece, Jan Petrač, Matic Brvar, Gašper Hajdu, Laura strajnar, Nina Jež, Ana Vrečar, Brina Mljač, Zala avguštin, Matevž Ogrinc, Jan Dovč, Žiga Kašpar, Luka Peklaj, Jorg Karnel, Eva Trpin, Žiga Bizjak, Urša Jakelj, Lovrenc Valič Gašper Dežman, Julija Balon, Nik Praznik, Urbaf Frank Kukec, Ana Petrovčič, Urša Sivec in Eva Judež.Naziv najhitrejšega v mestu je z novim osebnim rekordom osvojil Sebastijan Pirnat (7,09). Sebastianu je na zmagovalnem odru na tretjem mestu delal družbo lanskoletni mestni prvak Mitja Lindič (7,21). V finalu je z novim osebnim rekordom odlično tekel tudi Luka Končina (7,27).


V ženskem finalu je z novim osebnim rekordom odlično drugo mesto osvojila Joni Tomičič Prezelj (7,81) in je le za stotinko sekunde zaostala za zmagovalko Manco Šepetavec. Tretje mesto je v teku na 60 metrov osvojila Urša Belaj (8,02).

 

Kliknite na sliko za povecavo in njen opis