Ta spletna stran vsebuje t.i. piskotke. Vec o tem si lahko preberete na uporabniskih straneh.

Se strinjam
 
 
Naše raziskovalne naloge uspešne na 21. srečanju mladih raziskovalcev

V petek, 18. aprila 2008, je na OŠ Riharda Jakopiča potekalo 21. srečanje mladih raziskovalcev in njihovih mentorjev »Zaupajmo v lastno ustvarjalnost 2008«. Naša šola je na srečanju sodelovala s štirimi raziskovalnimi nalogami, ki so bile vse zelo uspešne. Slovesna razglasitev rezultatov je bila v četrtek, 15. maja, ob 11. uri v dvorani Škofijske gimnazije v Šentvidu.


MATIC BRANK, 2.c, je z nalogo s področja fizike »Površinska napetost kapljevin« (mentor Goran Mitrovič) zasedel prvo mesto in se uvrstil na državno tekmovanje. Nagrajen je tudi s štiridnevnim nagradnim izletom v Italijo.

MATEVŽ MERLJAK, 3.c, je z nalogo s področja kemije »Energijske pijače – krila ali slepila?« (mentorica Sergeja Sluga) zasedel prvo mesto in se uvrstil na državno tekmovanje. Tudi Matevž potuje v Italijo.

Na državno tekmovanje se je uvrstila tudi naloga »Kakovost pitne vode v ljubljanskih vodnjakih« (mentorica Alenka Dragoš) s področja geografije, ki sta jo izdelala ROK HOČEVAR in MATEJ SMOLE, 3.f.

ANA MARIJA MIHELIČ, 2.h, je tekmovala na področju zgodovine z nalogo »Tutankamon v prostoru in času« (mentorica Vida Šifrer). Osvojila je nagrado za plakat.

Vsem mladim raziskovalcem in njihovim mentorjem iskreno čestitamo in želimo veliko uspeha na državnem tekmovanju!

Fotorafije z zaključne prireditve 21. srečanja mladih raziskovalcev in njihovih mentorjev »Zaupajmo v lastno ustvarjalnost 2008«:

 

Kliknite na sliko za povecavo in njen opis

Zaključna prireditev 21. srečanja mladih raziskovalcev in njihovih mentorjev je bila v četrtek, 15. maja v dvorani Škofijske klasične gimnazije
Naša uspešna ekipa mladih raziskovalcev na 21. srečanju
Matic Brank, 1. mesto za nalogo s področja fizike
 
Matevž Merljak, 1. mesto za nalogo s področja kemije
Jure Cerkovnik je nastopil v spremljevalnem programu
Laura Kos je zapela Because of you
 
Pia Kopač je nastopila v skupinski plesni točki