Ta spletna stran vsebuje t.i. piskotke. Vec o tem si lahko preberete na uporabniskih straneh.

Se strinjam
 
 
Spoznavni dnevi za dijake prvega letnika 2007

Dijakinje in dijaki prvega letnika so končali različne osnovne šole in so ob začetku šolskega leta združeni v novo razredno skupnost. Da bi jim omogočili lažje in hitrejše medsebojno spoznavanje, pa tudi spoznavanje z novim razrednikom, takoj v začetku septembra organiziramo dvodnevni spoznavni dan. Bohinj smo izbrali zaradi naravnega, umirjenega in urejenega okolja, kot glavno vsebino spoznavnega dneva pa smo postavili različne športne in družabne aktivnosti.

Skupaj z razrednikom in profesorjem spremljevalcem se dijaki splošnih oddelkov odpeljejo v Bohinj, kjer jih namestimo v dvoposteljne sobe v manjšem penzionu.

Prvi dan kolesarijo, veslajo po jezeru, plezajo v naravni skali in adrenalinsko prečijo Savo Bohinjko; zvečer pripravljajo točko, s katero se na Krstu prvošolcev konec septembra predstavijo.

Drugi dan imajo na programu lažji pohod okoli Bohinjskega jezera in športne igre, popoldan pa jih obiščeta ravnatelj, ki predstavi šolo in šolski utrip, in šolska psihologinja, ki z različnimi socialnimi igrami poskrbi za medsebojno spoznavanje.

 

Kliknite na sliko za povecavo in njen opis