Ta spletna stran vsebuje t.i. piskotke. Vec o tem si lahko preberete na uporabniskih straneh.

Se strinjam
 
 
Svečana podelitev maturitetnih spričeval generaciji 2004-2008

10. septembra so se v Štihovi dvorani Cankarjevega doma zbrali maturanti generacije 2004-2008. profesorji, starši in gostje.

Maturanti so prejeli maturitetno spričevalo, prav za to priložnost izdelano maturantsko kapo in letopis za zaključeno šolsko leto.

Ob koncu so se poslovili od svojega razrednika in razrednik od njih. Prijazne besede zahvale in šopek so pomenili nepreklicno slovo. Vendar življenje teče dalje, tudi na Gimnaziji Šentvid. Zato je delegacija letošnjih četrtošolcev (Urša Regvar, Martina Kunčič, Katja Janežič, Neža Andromako, Katja Skubic in Gašper Drobnič) ob prevzemu maturantskega ključa iz rok zlate maturantke Sandre Koren in predsednika dijaškega parlamenta Jana Noseta obljubila, da bo nadaljevala svetlo tradicijo Gimnazije Šentvid.

Sandra Koren je poklonila gospodu ravnatelju skupinsko fotografijo maturantov, ki bo tako kot mnoge doslej krasila steno njegove pisarne.

V nadaljevanju smo prisluhnili še Juretu Cerkovniku, ki nam je zaigral The Letter from home.

Prof. Tomaževičeva, ki je povezovala program podelitve spričeval je zaključila z besedami: »Ostanite to, kar ste: odprti, odkriti, srčni, pošteni do sebe in drugih; in ne pozabite, da je znanje vrednota, spoštujte drugačnost in imejte radi.«

Čisto na koncu še himna Gaudeamus in srečno, generacija 2004-2008. 

 

Kliknite na sliko za povecavo in njen opis