Ta spletna stran vsebuje t.i. piskotke. Vec o tem si lahko preberete na uporabniskih straneh.

Se strinjam
 
 
Državno srečanje mladih raziskovalcev 2009
V petek, 22. maja 2009 je na gimnaziji v Murski Soboti potekalo
Državno srečanje mladih raziskovalcev Slovenije.
Naša šola je na tem srečanju sodelovala kar s petimi raziskovalnimi nalogami
in dosegla zelo lep uspeh.

Neža Vrečar
in Ana Remžgar, 3.c, sta za nalogo s področja geografije »Fenološki razvoj rastlin v Sloveniji kot kazalec podnebnih sprememb« (mentorica prof. Marinka Dervarič) prejeli zlato priznanje.


Neža in Ana

Matic Brank
, 3.c, je za nalogo s področja fizike »Merjenje optičnih pojavov z laserskim kazalnikom« (mentor prof. Goran Mitrovič) prejel srebrno priznanje.

Štefan Rajšp, 3.a, je za nalogo s področja zgodovine »Dravlje na starih zemljevidih« (mentorica prof. Jelka Razpotnik) prejel srebrno priznanje.

Jerca Zatler in Sandra Hanžič, 3.b, sta za nalogo s področja geografije »Odnos posameznih skupin prebivalcev do vremenskih ujm v Sloveniji v letih 2007 in 2008« (mentorica prof. Eva Jeler Fegeš) prejeli srebrno priznanje.

Manca Černivec in Natalija Kujavec, 3.c, sta predstavili raziskovalno nalogo s področja slovenščine »Funkcionalna pismenost med srednješolci« (mentorica prof. Nataša Lipovec) in prav tako prejeli srebrno priznanje.


Vsem mladim raziskovalcem in njihovim mentorjem iskreno čestitamo!Sergeja Sluga, koordinatorica za raziskovalno dejavnost

 

Kliknite na sliko za povecavo in njen opis

Jerca in Sandra ter Neža in Ana z mentoricama
Neža in Ana s komisijo in mentorico