Ta spletna stran vsebuje t.i. piskotke. Vec o tem si lahko preberete na uporabniskih straneh.

Se strinjam
 
 
Razstava nagrajenih plakatov 22. srečanja mladih raziskovalcev in njihovih mentorjev

V sredo, 25.11.2009, je župan Zoran Janković v Mestni hiši odprl razstavo nagrajenih plakatov 22. srečanja MRD in podelil plakete najuspešnejšim.

Priznanja so prejeli mladi raziskovalci in njihovi mentorji, ki so dosegli najboljše rezultate na 22. srečanju mladih raziskovalcev in njihovih mentorjev »Zaupajmo v lastno ustvarjalnost« in na državnem srečanju »Znanost mladini«. Med prejemniki plaket so tudi dijaki naše šole: Neža Vrečar, 4.c, Ana Remžgar, 4.c, in Štefan Rajšp, 4.a. Nagrajeni mentorici sta prof. Marinka Dervarič in prof. Jelka Razpotnik.

Med nagrajeni plakati, ki so jih izdelali mladi raziskovalci in njihovi mentorji za predstavitve raziskovalnih nalog na 22. srečanju mladih raziskovalcev in njihovih mentorjev »Zaupajmo v lastno ustvarjalnost«, najdemo tudi plakata, ki so ju izdelale dijakinje naše šole. Manca Černivec, 4.c in Natalija Kujavec, 4.c sta avtorici nagrajenega plakata »Funkcionalna pismenost med srednješolci«, Jerca Zatler, 4.b in Sandra Hanžič, 4.b pa avtorici plakata »Odnos posameznih skupin prebivalcev do vremenskih ujm v Sloveniji v letih 2007 in 2008«.

Razstavo nagrajenih plakatov si lahko ogledate v Zgodovinskem atriju Mestne hiše do 11. decembra 2009.