Ta spletna stran vsebuje t.i. piskotke. Vec o tem si lahko preberete na uporabniskih straneh.

Se strinjam
 
 
DNEVI ŠENTVIŠKE KOŠARKE 2009

Torek, 15. 12. 2009

V prvi tekmi so se pomerili dijaki Gimnazije Šentvid in Gimnazije Moste. Šentvidčani so vodili celo tekmo in Moste premagali z izidom 35:26. Najbolj sta se izkazala Dino Murič in Jaka Zagorc. Drugo tekmo so odigrali dijaki Most proti ljubljanskemu klubu KK Slovan. Slovan je Moste močno nadigral že v začetku tekme ter vodstvo držal prav do konca, ko je bil izid 51 : 24. V zadnji tekmi so se pomerili naši dijaki in igralci Slovana. Po 7ih točkah prednosti na začetku so naši popustili in nekaj časa igrali v podrejenem položaj. Proti koncu pa sta ponovno s svojo odlično igro Jaka Zagorc in Dino Murič, Šentvid popeljala do zmage, ki se je odločala prav v zadnjih trenutkih igre. Končen izid je znašal 58 : 56.

Sreda, 16. 12. 2009

Prvo tekmo so odigrali dijaki Gimnazije Šentvid 2 in ŠC5-a. Naši so po napeti igri, ko so že skoraj ujeli zmago, zgubili le za 2 točki. Izid je bil 43 : 45 v korist ŠC5-a. Za borbeno igro velja pohvaliti vse fante! V drugi tekmi so se pomerili nekdanji dijaki Gimnazije Šentvid in ponovno dijaki ŠC5-a. Tekma je bila vseskozi napeta in rezultat zelo izenačen do konca prvega polčasa. Nato pa so starejši in bivši dijaki Gimnazije Šentvid stopili na plin in zanesljivo zmagali. Končen izid je bil tako 56 : 46 za njih. Zadnjo tekmo drugega dne so odigrali dijaki Gimnazije Šentvid (dijaki 1. in 2. letnika) in nekdanji dijaki naše gimnazije. Po zanimivi tekmi so zmago dobili ''naši''. Izid je bil 44 : 57 za občutno starejše, močnejše in bolj izkušene bivše dijake. Tako nas čaka ponovitev lanskega finala, kjer bo nekaj fantov igralo že za ekipo bivših.

Četrtek, 17. 12. 2009

V tekmi za peto mesto sta se pomerili ekipi Gimnazije Moste in Gimnazije Šentvid 2. V izenačeni tekmi so mlajši šentvidčani s premalo kolektivno in požrtvovalno igro v obrambi in preveč individualno v napadu morali priznati premoč. Končni rezultat je bil tako 46 proti 57 za gimnazijo Moste. V tekmi za tretje mesto je skoraj popolna mladinska ekipa KK Geoplin Slovan imela kar precej preglavic z borbeno ekipo ŠC PET. Na koncu tekme so le unovčili to, da kot ekipa skupaj trenirajo in igrajo celotno sezono in zmagali z 59 proti 55.

Finalna tekma med Gimnazijo Šentvid 1 in nekdanjimi dijaki Gimnazije Šentvid je bila prava poslastica, saj je bila ponovitev zadnjih dveh final, kjer je vsaka ekipa zmagala po enkrat. V tekmi, kjer sta se ekipi stalno izmenjevali v rezultatu je Gimnazija Šentvid 1 v zaključku tekme na račun 5 osebnih napak Dina Murića in Roberta Urbančiča, ki sta bila do takrat najboljša posameznika, izgubila z 61 proti 56.

Najboljši strelec turnirja je postal Darko Novaković iz Gimnazije Moste z 61 doseženimi točkami, najboljši igralec turnirja pa Davor Sattler iz ekipe nekdanjih dijakov.

V zabijanju je bil ponovno najboljši Jaka Zagorc, dijak Gimnazije Šentvid 1, ki je na tekmovanju dobesedno dvigoval meje mogočega.

 

Hkrati s prireditvijo je potekal tudi srečelov, katerega izkupiček je namenjen šolskemu skladu - solidarnostnemu podskladu. Dobitke za srečelov in donacije za Dneve šentviške košarke so prispevali: Omega Consult d.o.o., Ljubljana, Petrol, d.d. , Telekom Slovenije, d.d., Avtenta.si, Trimo, d.d., Trebnje, Zavarovalnica Triglav, d.d., dr. Tadeja Jere Lazanski, Medex d.d., Menart Records d.o.o., Zavod za turizem Ljubljana, AS-Press d.o.o., Agencija MTT Idrija Tomaž Marinko s.p., Ljubljanske mlekarne, d.d., Avto Triglav d.o.o., Ljubljana, NLB d.d., Podružnica Šiška - Bežigrad, Poslovalnica Šiška, Mercator d.d., Instrumentalia, d.o.o., Založba Rokus Klett, d.o.o.

 

Nekaj utrinkov s tekmovanja.PRVA EKIPA KOŠARKAŠEV IZ ŠENTVIDA

 

Kliknite na sliko za povecavo in njen opis

GIMNAZIJA ŠENTVID 2
ŠENTVID
JAKA
 
ŠCPET
ŠCPET RESNO
PRUČKI
 
SELMANI Z JAGODO
NAVIJAČI IZ 4.C
DEDEK MRAZ
 
DEDEK MRAZ Z RUNOVCEM
LEGENDE IN RAVNATELJ
NAVIJAČI IZ 3.D
 
PAR-ČEK
KLOPca
JURE GABROVŠEK
 
TOMAS IN JAGODA
VESELI Miloš
DEKI IN ŽILE
 
JAKA&JAKEC
BRINA ANA BLAŽ
MIŠA IN TOJA
 
KING ĐERI in DON SERGIO
LEGENDE
 
GIMNAZIJA MOSTE
GLAVNA NAGRADA NA SREČOLOVU KOLO
POKALI ZA NAJBOLJŠE
 
NAVIJAČI IZ 4.H
 
BEBA IN DIJAKINJE IZ 1.D
NAVIJAČI IZ 4.D
 
SLOVANOV PARTIZAN PAJO
VSE POD KONTROLO
 
SLAVKO IN MATJAŽ
KK GEOPLIN SLOVAN
 
DINO MURIĆ
ZAGI ROBI DINO
 
NAVIJAČ GAŠPER
POSVET FANATIKOV PRED NASTOPOM
ZMAGOVALCI TURNIRJA
 
NAPOVEDOVALEC TADEJ PREMK
 
TVID
 
 
 
 
 
JAKA ZAGORC NAJ ZABIJAČ
 
ŠTEVILKA 11 JE NA SREČKOLOVU PRINESLA KOLO BEBI
 
 
ZMAGOVALCI S POKALOM
 
MVP SATLER