Ta spletna stran vsebuje t.i. piskotke. Vec o tem si lahko preberete na uporabniskih straneh.

Se strinjam
 
 
Spoznavni dnevi za dijake prvega letnika

V začetku septembra za dijake splošnih oddelkov organiziramo dvodnevni spoznavni dan. Odpeljemo jih v Bohinj, kjer dopoldan kolesarijo in veslajo po jezeru, popoldan pa plezajo v naravni skali in adrenalinsko prečijo Savo Bohinjko. Zvečer dijake seznanimo s tradicionalno prireditvijo Krst prvošolcev, jim predstavimo program in točke prejšnjih let, nato pa pričnejo pripravljati predstavitev svojega oddelka.
Naslednji dan imajo na programu lažji pohod okoli Bohinjskega jezera in športne igre, popoldan pa jih obiščeta ravnatelj, ki pripravi predavanje o šoli in šolskem utripu, in šolska psihologinja, ki z različnimi socialnimi igrami poskrbi za medsebojno spoznavanje.
Spoznavne dneve organiziramo ločeno po oddelkih, vsak oddelek spremljata  razrednik in profesor spremljevalec.  S tem omogočimo dijakinjam in dijakom, ki prihajajo z različnih osnovnih šol, poleg medsebojnega lažjega in hitrejšega spoznavanja tudi spoznavanje z novim razrednikom ter lažji prehod v prvo šolsko leto na Gimnaziji Šentvid.

Organizatorica mag. Polona Cesar