Ta spletna stran vsebuje t.i. piskotke. Vec o tem si lahko preberete na uporabniskih straneh.

Se strinjam
 
 
Tekme ŠKL dekleta
Druga letošnja tekma:
GIMNAZIJA in EKONOMSKA SREDNJA ŠOLA TRBOVLJE : GIMNAZIJA ŠENTVID   38 : 64
(9:11, 8:25, 12:18, 9:10)

GIMŠ: Štebe 4, Rupnik 2, Živanovič 8, Žakelj 6, Zalar 13, Kotnik, Cahunek 6, Hatić 25.

Tudi povratno tekmo v Trbovljah so naše gimnazijke prepričljivo dobile. Ponovno je zelo dobro delovala conska obramba, s pomočjo katere so dekleta iz hitrih protinapadov dosegale lahke koše. Strelsko se je najbolj izkazala Jasmina Hatić, ki je še v lanskem šolskem letu obiskovala prav trboveljsko gimnazijo. Naslednja tekma nas čaka v mesecu januarju, ko bodo dekleta gostila mestne tekmice iz Bežigrada.Prva letošnja telma:
GIMNAZIJA BEŽIGRAD : GIMNAZIJA ŠENTVID 47 : 72
(7.29, 12:17, 17:14, 11:12)

Strelke: Hatič 24, Živanovič 12, Zalar 11, Lešnjak 8, Gospodarič 6, Štebe 6, Žakelj 2, Čamernik 2, Kotnik 1, Zgonc, Rupnik.

V letošnjem šolskem letu so svoj prvi nastop v tekmovanju ŠKL dočakale tudi naše gimnazijke. Prepričljivo so premagale vrstnice iz Bežigrada, ki so bile tokrat preslab nasprotnik. Tekma je bila praktično odločena že v prvi četrtini, ko so naše igralke z agresivno obrambo preprečile pot do koša, s hitrimi nasprotnimi napadi pa so polnile koš domačink. Kasneje je tempo igre zaradi številnih menjav nekoliko padel, vendar zmaga ni bila ogrožena niti v enem trenutku. Za igro in predvsem pravi pristop do tekme velja pohvaliti prav vse igralke, ki so bile na parketu. Naše gimnazijke čaka pred domačimi navijači prva tekma 27. 11. proti gimnazijkam iz Trbovelj. Najboljša ekipa iz te skupine se direktno uvrsti v polfinale, drugo uvrščeno ekipo pa čaka boj v dodatnih kvalifikacijah za še eno prosto mesto. Velja še omeniti, da so Bežigrajčanke v prvem krogu zmagale v Trbovljah.

Jaka Fetih