Ta spletna stran vsebuje t.i. piskotke. Vec o tem si lahko preberete na uporabniskih straneh.

Se strinjam
 
 
Arhiv novic
Obvestilo o šolski prehrani v š. l. 2013/14
Objavljeno: 03.09.2013
Objavil: Matej Grgurevič

Dijaki, ki še niste izpolnili prijave na šolsko prehrano, to storite najkasneje do konca tega tedna. Listi za prijave so v tajništvu gimnazije, kjer izpolnjene obrazce tudi oddate. Na prijavi ne pozabite označiti, če želite toplo malico prejemati v času glavnega odmora.
Z malico bomo začeli v sredo, 4.9.2013 za tiste dijake, ki so prijavo oddali ob koncu lanskega šolskega leta. Dijaki, ki bodo prijave oddali kasneje, bodo malico dobili najkasneje tri dni po oddaji prijave. Vsak dijak mora realizacijo malice spremljati na strežniku Lopolis. Za višje letnike veljajo stare kartice in gesla. V primeru, da potrebujete novo kartico, se obrnite na koordinatorico šolske prehrane.
V mesecu septembru bo ob prevzemu pladnja za hladno malico za vsak razred priložen seznam, kjer dijaki preverijo stanje trenutnih prijav na šolsko prehrano.

Od meseca oktobra naprej bodo nove prijave in trajne odjave malice možne samo zadnji teden v mesecu, za naslednji mesec. Tudi za odjave je potrebno izpolniti obrazec, ki je na voljo v tajništvu, kjer izpolnjenega tudi oddate.

DIJAKI PRVIH LETNIKOV

Prvošolci  bodo v začetku tega tedna dobili gesla za dostop do strežnika Lopolis. Geslo potrebujete pri vnosu začasne odjave malice in za izbiro menijev za hladno malico. Urejanje odjav od šolske prehrane in izbira menijev je možna vsak dan do 9. ure, za vsak naslednji dan.
Prevzem tople malice bo evidentirn elektronsko, z brezstičnimi čipnimi dijaškimi karticami, ki bodo izdelane do konca meseca septembra. Do prejema kartice bodo dijaki, ki so naročeni na toplo malico, prejeli začasna potrdila, ki jih bodo pokazali ob prevzemu malice.

Uspešen začetek novega šolskega leta!


koordinatorica šolske prehrane:                      
Maja Polak