Ta spletna stran vsebuje t.i. piskotke. Vec o tem si lahko preberete na uporabniskih straneh.

Se strinjam
 
 
Arhiv novic
Šentviški fanatiki na dobrodelni prireditvi namenjeni otrokom s posebnimi potrebami
Objavljeno: 16.12.2013
Objavil: Matej Grgurevič

Šentviški fanatiki na dobrodelni prireditvi namenjeni otrokom s posebnimi potrebami

V športni dvorani vojašnice Edvarda Peperka je na  Miklavžev petek potekalo državno prvenstvo v košarki za otroke s posebnimi potrebami.  Dvorana je bila polna otrok, pa ne samo otrok tudi pozitivne energije, ki so jo izžarevali tako tekmovalci kot obiskovalci. Pozdravit jih je prišel tudi gospod župan, nekaj pesmi so skupaj zapeli z Markom Vozljem.
Že drugič smo bili mednje povabljeni tudi mi -  Šentviški fanatiki. Aljoša, Matjaž, Jaka, Vid, Ana in naš  trener Simon, se jim za to priložnost zahvaljujemo.   Našega nastopa so bili veseli, vsako našo akcijo so nagradili z aplavzom in se iskreno veselili, ko nam je uspela.
V pogovoru jih je zanimalo vse, kako treniramo, če je težko istočasno skakati in zabijati, če nas je kaj strah, ali smo žalostni, ko zgrešimo … Želeli so nam osebno stisniti roko, nam čestitati, dati “five”.  Na koncu smo posneli še skupno fotografijo.
Vsi, ki smo bili med njimi, smo odšli s čudovitimi občutki, da smo naredili nekaj dobrega, ne da bi se prav zavedali, da je bila tudi za nas to izredno dragocena izkušnja.

Ana Lovrenčič, 3. f