Ta spletna stran vsebuje t.i. piskotke. Vec o tem si lahko preberete na uporabniskih straneh.

Se strinjam
 
 
Arhiv novic
VABILO DIJAKOM ZA IZMENJAVO
Objavljeno: 02.09.2014
Objavil: Matej Grgurevič

VABILO DIJAKOM ZA IZMENJAVO

 

Vabimo dijake, da se prijavijo kot gostitelji dijakov Udens Collega, Uden, Nizozemska. S šolo sodelujemo že od leta 2008, tako da je bilo do sedaj že šest izmenjav. Pred dvema letoma smo začeli s projektno sodelovalnim učenjem, tako da dijaki v parih z nizozemskimi vrstniki izdelajo projektno nalogo in jo predstavijo. S tem pridobijo tudi mednarodni certifikat o sodelovanju.

Nizozemski dijaki bodo prišli k nam od 24. 9. do 1. 10. 2014, vi pa jim boste vrnili obisk spomladi. Izmenjava traja teden dni in v tem času imamo do dve ekskurziji, nedeljo kot družinski dan in čas za pripravo naloge z zapisom spletnega bloga.

Če želite sodelovati, napišite predstavitev v angleščini: predstavite sebe (datum rojstva, naslov, spletni naslov, FB…), družino, vaše hobije in navedite dva do tri področja, ki vas najbolj zanimajo in na katerih bi naredili projektno nalogo.  Področje ni omejeno s šolskimi predmeti.

Med prijavljenimi bomo izbrali dvanajst do šestnajst dijakov iz drugih in tretjih letnikov. Na izbor bo poleg šolskega uspeha vplival tudi zapis v angleščini in to, ali ste morda želeli sodelovati že v letošnjem šolskem letu (imena prijavljenih hranimo), pa niste bili izbrani.

Prijavo pošljite na spletni naslov prof. Perdan Ocepek:

manica.perdan-ocepek@sentvid.org

 

Učitelji mentorji izmenjave z dijaki Udens Collega:

Tina Bertoncelj, prof.

Vinko Horvat, prof.

Manica Perdan-Ocepek, prof.