Ta spletna stran vsebuje t.i. piskotke. Vec o tem si lahko preberete na uporabniskih straneh.

Se strinjam
 
 
Arhiv novic
Obvestilo o popravnih izpitih
Objavljeno: 16.06.2015
Objavil: Matej Grgurevič

OBVESTILO

dijakom in profesorjem

 

Dijaki se prijavite k opravljanju izpita najkasneje do ponedeljka, 22. 6. 2015, do 10.00 ure. 

Obrazec »Prijava k izpitu« dobite v tajništvu in izpolnjenega tudi tam oddate. Prosim, da natančno preberete navodilo o izpolnjevanju obrazca in si ogledate primer pravilno izpolnjenega obrazca. Dijaki, ki se ne boste prijavili, ne boste razvrščeni na izpite.

V prvem (spomladanskem) izpitnem roku se lahko prijavite na največ dva popravna izpita.

 

Razpored izpitov bo objavljen v vitrini z obvestili šole v 3. nadstropju v torek, 23. 6. 2014, po 14. uri. Šola bo odprta do 16. ure.

 

Razredniki oddelkov prvega letnika tudi ustno obvestite dijake o vsebini tega obvestila. O načinih in postopkih opravljanja izpitov naj dijake obvestijo učitelji posameznih predmetov.

 

Dijaki, ki ne boste uspešno opravili popravnega izpita v spomladanskem roku, se prijavite k opravljanju izpita v jesenskem roku najkasneje do srede, 8. 7. 2015, do 11.00 ure. Prijavite se v tajništvu v času uradnih ur.

 

Navodilo za izpolnjevanje obrazca  »Prijava k izpitu«

Dijak, ki se prijavlja k izpitu, poleg letnika zapiše tudi oddelek, ki ga je obiskoval v tem šolskem letu (2014/15). Vpisanim dijakom ni potrebno navesti naslova prebivališča. Obvezno pa navedejo naslov občani, ki se prijavljajo na izpit.

V desni zgornji del prijavnice je obvezno zapisati priimek in ime profesorja, ki je dijaka,  pri predmetu iz katerega želi opravljati izpit, v tem šolskem letu poučeval.

Dijak mora izpolniti za vsak predmet, iz katerega želi opravljati izpit, svojo prijavnico.

Na prijavnici je potrebno natančno zapisati rok v katerem želi kandidat opravljati izpit, torej v prvem (spomladanskem) ali drugem (jesenskem).

                                                         

V Ljubljani, 16. 6. 2015                              Pomočnik ravnatelja: Edvard Hubat